Disclaimer

Algemene informatie
Deze website is vooral bedoeld voor behandelaren. Deze website geeft informatie over bewegingsstoornissen. De informatie kan zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de website geen rechten worden ontleend.  Wij kunnen dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Auteursrechten
Op de websites rust auteursrecht. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld.

Hyperlinks
Deze website bevat links naar andere websites  en deze links zijn uitsluitend ter informatie.Heeft u zelf last van bewegingsstoornissen dan kan een vraag om een second opinion alleen via uw behandelaar.

Over deze website